Семенченко про візит Зеленського на Закарпаття та корупційні схеми митників

Про це перший комбат батальйону "Донбас", нардеп Семен Семенченко написав на ФБ.

" - Вся стрічка фб забита суперважливою інформацією.  «Зеленського ковбасило», «Зеленский пив багато води», «Зеленский хитався на стільці». «Мабуть кокаїну з Колумбії на літаку привезли». «Ну що, обрали клоуна?  Караул!  Ганьба»! Скажу свою особисту думку.  Якщо СБУ дійсно наведе порядок на митниці - я як громадянин України, дозволяю президенту навіть крутити сальто- морталле. Прямо на нарадах.  Дозволяю пити воду не склянками, а навіть з цистерни. І робити це хоч з велосипеда. 

 Відпочиньте на хвилину від споглядання «як вiн п'є воду» і прочитайте стенограму наради.  А потім погуглити розмір контрабанди в Україні.  Не той контрабанди яка пару блоків сигарет.  А про контрабанду системну.  Ешелонами, кораблями, колонами дліномерiв  Я знаю про що кажу - це сотні мільярдів.  Щороку.  Це ще один бюджет країни.  Мінімум.  Маленька частка якого вчора потрапила в кишеню до писак і командирiв ботоферм.  I вони ось уже добу намагаються відвернути вашу увагу від масштабів розкрадань і прізвищ причетних до цього осіб.  І змусити як дурників хихикати над фоточками з їх коментарями.  Замість того щоб спробувати почати жити в нормальній, багатій країні. Це гроші на армію, на дороги, на модернізацію країни, на соціальні виплати людям.

 Якщо всі починання Зеленського по митниці залишаться розмовами, якщо на місце одних злодіїв сядуть інші - для його засудження мені не потрібні його фото зі склянкою води.  Досить справ.  Але якщо буде навпаки ... Навести на митниці порядок - багато часу не треба.  Обрубати канал хабарів нагору і дати команду СБУ перестати бути дахом.  Результат (якщо він буде) ми повинні побачити в дуже короткий термін.  У вигляді зникнення черг на митницях, арештів, поповнення бюджету серйозними сумами.  Я чекаю результату.  А поки я чекаю - засуньте собі всі ваші статейки... ну ви зрозуміли куди. Тим більше що від цих брехливих пик ковбасить не тільки Зеленського.  Ковбасить всю країну.

 P.S. Нормальних людей прошу зробити репост" - пише Семенченко.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.