Важливо. Звернення Тимошенко до українців

Нардеп Юрій Тимошенко звернувся до українців." - ПОБРАТИМИ, ДРУЗІ І ВСІ ЧЕСНІ НЕБАЙДУЖІ ДО ТИХ ЗМІН  
 В НАШОМУ ЖИТТІ, ЩО ЗАПОВІДАЮТЬСЯ ПІСЛЯ ЦИХ ВИБОРІВ
 У 2014 році мої фронтові побратими фактично делегували мене у ВРУ, навіть не сумніваючись у моїй перемозі, і я з чистою совістю перед Богом, знаю, що зробив не так багато як хотіли б Ви всі і також я, але точно що зробив скільки міг не зрадивши, не продавшись і не відмовивши ніколи і нікому з Вас, там де міг допомогти.
 І ось, надійшли нові вибори, на яких я довго вагався іти чи ні, бо розумів і знав яких то коштів все вимагає, а в мене їх просто нема.
 Нема, бо не брав ніколи хабарів і відкатів, нема бо не маю жодного бізнесу навіть на п’ять копійок. Та якось по дорозі з роботи у Києві я зустрів побратима «Нацика», якому допоміг колись вийти з-за грат на волю. Почувши про мої сумнів він нагадав мені, що з тих 5-6 депутатів, які ще ходили і їздили по судах і витягали побратимів, зараз на цих виборах, ані Володя Парасюк, ані Оксана Корчинська і ніхто інший з них у Верховну Раду вже не попадають. І якщо ще, за його словами, не попаду і я, то на кого ми тоді облишаємо тисячі невинно закатованих побратимів у тюрмах?
 …І я, друзі, зважився…
 Але того, що «Нашкрябав по кишенях» і назбирав по родині далеко не достатньо для повноцінної участі у виборах такого рівня, тим більш, коли твої конкуренти буквально заливають все довкола своєю агітацією. А твої пару листівок, розклеєних по місту, їхні посіпаки зривають першої ж ночі. Тому друзі, я змушений звернутися на цих виборах до всіх Вас за допомогою у формуванні мого виборчого фонду і взагалі у цьому виборчому процесі, не заради мене, а заради процвітання нашої держави та нашого округа і, щонайменше, заради ще тих декількох невинних побратимів за гратами, які щохвилини страждаючи чекають, коли їх хтось виведе на волю.
 Буду вдячний за будь-яку Вашу допомогу навіть за простий перепост моїх дописів. Ваша посильна підтримка, друзі, – це єдине на що я можу розраховувати. За всі роки мого депутатства Ви зверталися до мене сотні разів і в день, і навіть вночі, і я нікому не відмовляв. І от прийшов час, коли я звертаюся до Вас.
 Для перерахування коштів необхідно у відділення банку надати письмову заяву про відсутність обставин, що перешкоджають поповненню виборчого фонду та перевести кошти на поточний рахунок: 26438500344761.
 В призначенні платежу необхідно вказати: Іванов Іван Іванович (до прикладу); 03.03.1983; м. Коломия, вул. Шевченка, 1, кв.1; ІПН __________; внесок до виборчого фонду кандидата у народні депутати України Тимошенка Юрія Володимировича." повідомляє Юрій Тимошенко.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.