Федака вимагає "посадки" для діючого промосковського мера Ужгорода Андрієва

Прості рецепти виходу з кризи від Павла Федаки.

Кандидат у нардепи по Ужгородському виборчому округу №68 Павло Федака лаконічно про першочергові завдання майбутнього депутата Верховної Ради.

Повідомляє Трибуна.

– Реальна рівність усіх громадян України перед Законом. Постулат “Друзям усе — ворогам Закон” має відійти у минуле.


– Пропоную законодавчо затвердити перевірку чиновників та працівників правоохоронних органів на предмет корупційних дій на “детекторі брехні”- поліграфі. При виявлені доходів та майна отриманих злочинним шляхом спрямовувати їх до державного бюджету на потреби незахищених верств населення та соціальних програм.

– В Ужгороді мер-мародер має сісти за грати, всерйоз і надовго, просто треба довести до логічного кінця десяток кримінальних справ.

– Скоротити термін дії Верховної та місцевих рад з п’яти до чотирьох років. Нардепом можна бути не більше одного терміну.

– На законодавчому рівні домагатимусь ліквідації наслідків “дикої” приватизації. Усі підприємства, що були приватизовані за заниженою вартістю мають бути повернуті у власність держави. У іншому разі власники зобов’язуються негайно відшкодувати різницю і внести відповідні кошти до державного бюджету.

– Багаті поділяться з бідними”. Здійснити підняття зарплат, пенсій, стипендій за рахунок українських олігархів, які нажили свої статки сумнівним шляхом.

–  На міжнародній арені потрібно  діяти за принципом “поважають сильних”. Тверде, послідовне і безкомпромісне відстоювання національних інтересів України.

– Відновлення ядерного статусу України. Західні країни не змогли виконати свою місію по захисту України, яка відмовилася від ядерної зброї згідно Будапештського меморандуму.

– Призов на строкову службу необхідно скасувати. Українська армія має повністю перейти на контрактну основу. Таким чином ми зможемо уникнути ситуації коли працівники військкоматів разом з поліцейськими ганяються по вулицях за молодими людьми, підриваючи престиж проходження військової служби та принижуючи честь і гідність громадян України.

Натомість необхідно створити потужний резерв та територіальну оборону.

– Негайно дати можливість утворити Оноківську та Холмківську об’єднані територіальні громади. Успішний досвід Баранинської ОТГ з раціонального використання бюджетних коштів має надихнути і інші громади Ужгородщини до об’єднання.

Довідково: Павло Федака – Голова Закарпатського крайового товариства «Просвіта», головний редактор газети «Трибуна», викладач ВКНЗ «Ужгородський коледж культури і мистецтв». Кандидат історичних наук, друга вища освіта – магістр за спеціальністю  «Інформаційна, бібліотечна та архівна справи». З початком військової агресії РФ проти України у 2014 році здійснює волонтерську діяльністю, прийняв активну участь у пошуках і поверненні на Батьківщину тіла майора-розвідника 128 ОГПБ Віталія Постолакі.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.