Орбан - цинічний брехун

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що відносини між Будапештом і Києвом не можна розглядати в контексті угорсько-російських відносин.

"Коли ЗМІ пишуть про відносини Угорщини та України, дуже часто чомусь вони пояснюють цю ситуацію в контексті російсько-угорському. Я думаю, що це неприйнятно. Наші відносини з Україною потрібно інтерпретувати в контексті угорсько-українських відносин. Я думаю, що це єдиний спосіб зрозуміти ситуацію", - заявив Орбан на прес-конференції після переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.

За його словами, Угорщина у відносинах з Україною "висловлює свою позицію, враховуючи свої власні національні інтереси". "Тут змішування одного питання з іншим вводить нас в оману. Ми, угорська сторона, вирішуємо свої власні національні проблеми й боремося за свої власні національні інтереси", - наголосив Орбан.

Прем'єр Угорщини висловив сподівання на поліпшення відносин з Україною. "Це не перебільшення, якщо я скажу, що попередній уряд України проводив антиугорську політику, зараз нове керівництво, і ми сподіваємося на нові позитивні можливості", - зазначив він.

Українці ці слова розцінюють, як цинічну брехню друга Путіна Орбана.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.