Лідер "КС" Тарас Деяк повідомляє, що в Угорщині мафія Орбана проводить репресії стосовно місцевих патріотів

Про це лідер націоналістичної організації "Карпатська Січ" Тарас Деяк повідомив на ФБ.

 Вранці 13-го листопаду сили поліції розпочали проводити обшуки в оселях керівництва руху, рядових членів та навіть прихильників. Після цього почались допити. Проти багатьох вже порушені кримінальні справи. Представники поліції пояснюють це тим, що особи, які займалися вандалізмом біля входу в лівацький соціальний центр «Аврора», що в Будапешті та які зірвали і спалили ЛГБТ-прапор з його стін – є членами Légió Hungária і, оскільки, злочин був груповим, то нести відповідальність має вся організація. На цей момент жоден боєць організації не знаходиться під вартою, всі готуються до майбутнього захисту в суді. Серед конфіскованих речей – мобільні телефони, комп’ютерна техніка, носії даних, велика частина політичної агітації Légió Hungária.

 Цей випадок є нічим іншим, як безглуздою демонстрацією сили зі сторони системи. Адже, через такі дріб'язкові злочини, у вчиненні яких поліція звинувачує націоналістів – не є підставою для того, щоб на світанку вриватися в оселі активістів, турбуючи спокій дітей та рідних і конфісковувати майно, якби ці дії не були політично вмотивованими, то все б обійшлось законним викликом до поліції та взяття пояснень, а не штурмом домівок. Очевидним також є тиск зі сторони угорських та міжнародних ЗМІ, справжні власники яких і є зацікавленими в репресіях супроти непідконтрольних націоналістичних груп. 

 «Незалежно від результату даної ситуації, наш Рух продовжить йти своїм шляхом. Перешкоди роблять нас тільки сильнішими» - Légió Hungária

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.