“Руський мір” іде в Румунію транзитом через Закарпаття

Кремліська машина вбивства, жаху та ненависті розпочинає наступ на центральну Європу. Поки не військовий, а пропагандний з підкупом політиків.В Прибалтиці через російську нацменшину розгойдують мовне питання, через угорських псевдонаціоналістів зробили з Будапешта головного союзника Кремля в ЄС.
Президент Чехії Земан, агент КГБ з п'ятирічним досвідом, за гроші розкручують різного роду провокації в Польщі та Словаччині.В Сербії "путіністи" контролюють практично всю владу.Відбувся аншлюс в  Білорусії, схожий на той, що в 30-их роках стався з Австрією.І вже сьогодні в Мінську, незважаючи на страх перед репресивною машиною Лукашенка, повстали свідомі громадяни, які не хочуть жити в складі Московії.Зрозуміло, що не виходить з уваги кремліських військових злочинців і Придністров’я, де триває збільшення російського угруповання, як і регулярних військ, так і славнозвісного ПВК “Вагнер”, які стали відомими через свої військові злочини в Україні, Сирії, ЦАР, Судані та Венесуеллі.Саме Придністров’я РФ використовує не тільки як плацдарм постійної дистабілізації Кишенева, а і як військової бази, через яку в зручний час можна буде захопити Молдову. 
Паралельно з Молдовою кремлівці ведуть активну роботу і на території Румунії, зробивши ставку на так званих “підкарпатських русинів” на чолі з місцевим другом Віктора Медведчука Михайлом Лауруком.Відомо, що Лаурук постійно підтримує звязок з русинськими сепаратистами Закарпаття. Та і в самій Румунії, він відома людина, тому що має "ходки" на румунські тюрми за шахрайство та рекет. Але показує себе як активний громадянин - “меценат”, вкладає гроші в посередніх боксерів, виховуючи для себе молодчиків - титушок румунського зразка, а ще  постійно допомагає РПЦ в Румунії.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.