Руцкій «мір» знову піднімає голову на Закарпатті або прихильники партії імені блоХера Шарія в області

Триває вічна боротьба різних політичних ідей та ідеологій, і насправді – це  природній процес та ознака демократичності суспільсва. Але кожен громадянин свідомо чи несвідомо задає собі запитання: як ставитись до того чи іншого оточуючого його процесу, і – переважно відповідь на те чи інше запитання – залежить від часу, або від історичної доби, в яку виникає це запитання.
 Нема нічого поганого в палітрі різних політичних ідеологій, але тільки в тому випадку якщо вони не є ворожими та не працють проти суспільної свідомості та країни загалом за принципом «троянського коня», всередині якого міститься та сама руйнівна ідеологія російського «мїра», але в іншій обгортці.  Тому ми повинні виявляти і чітко розрізняти «впорскування» такого ядовитого деструктиву в уркїнську суспільну свідомість. 
Зараз такі ядовиті пілюлі, в солодкій оболонці блогерської критики, активно «насипаються» ідеологічно несформованій та соціально не адаптованій в українському суспільтві молоді. В даному випадку мова йде про діяльність ватника-українофоба Шарія, який вміло пристосувався безбідно жити в Лондоні на російські нафто та газодолари, за що працює лайнометом кремля проти України.
Діяльність цього персонажа завдяки демократичному українському законодавству перейшла в практичну політичну площину, що дозволило йому зареєструвати відповдну партію свого імені та набирати т.зв. «гарматне м'ясо» з політично незрілої молоді і маргінальної публіки середнього віку. У даному контексті постає запитання: хто підпав під вказану деструктивну ідеологію в Закрапастькій області та хто записався в адепти руського «мїра» і сприяє її поширенню серед нас?! 
Отже, знайомтесь: Тетяна Цимболинець https://www.facebook.com/ profile. php?id=100007055026089. Ця мила дівчина з Мукачева, виявляється є ярою прихильницею проросійського пропагандиста-відеоблогера Анатолія Шарія. Ба більше, вона навіть очолює ще поки не зареєстрований на території Закарпатської області політичний осередок партії імені блоХера бухаря  Шарія. 
Наразі, Таня через соцмережі підшукує та активно вербує молодь, яка до цього була політично нейтральна, щоб її використати для створення політичного партійного осередку в Закарпатскій області. Для того, щоб аполітичні пасивні до цього люди не зістрибнули з проросійського політичного проекту Шарія, Тетяна і компанія їх залучає до участі в різного роду адаптативних акціях покищо на нейтральну тематику екології, збереження навколишнього середовища. Це стандартна відпрацьована схема для деструктивних радикальних рухів. Для прикладу терористичні організації спочатку роблять інформаційну та ідеологічну промивку свідомості людини, потім залучають до якихось спільних заходів, а згодом підвищують грудус, тренуючи вбивства, починаючи від того, щоб зарізати курку, ягня, ну ви зрозуміли…. Все по наростаючій… і закінчується жахливими терактами та масовими вбивставми.
Отже, залишається цілком слушне запитання: для чого залучають і готують нашу молодь адепти руського «мїра» в Закарпатській області під соусом блоХера бухаря Шарія?  
Доречі, для налагодження повномасштабної роботи зомбомашини, вже найближчим часом в січні-лютому Тетяна Цимболинець в м.Мукачево планує відкрити офіс партії імені блоХера бухаря Шарія.


Слід зазначити, що наша Тетяна з друзями вже активно почала смітити в містах та окремих селах Закрапатській області газетами блоХера бухаря Шарія з промовистою назвою «Право на Правду». Залишається тільки запитання, яка може бути правда надрукована за росіські гроші?
Про інших адептів руського «міра» в області та партії імені блоХера бухаря Шарія далі буде …
Будьмо пильні, бо вколовшись зараженою іглою – можна підчепити смертельний вірус, який знищує мозок, а згодом вбиває саму людину і те, що її оточує…
P.S. Як стало відомо, для відкриття партійного офісу в м.Мукачеві, на цьому тижні в Закрапатську область планує прибути один з кураторів від партії блоХера бухаря Шарія.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.