Через стрілянину у Мукачеві Віктор Балога звернувся до Авакова

Про це закарпатський нардеп написав на ФБ.Хочу звернутись до Міністра внутрішніх справ України Авакова та сказати, що криміногенна ситуація, яка склалася на Закарпатті потребує від нього негайних кадрових рішень.
 Ті особи, які сьогодні очолюють місцеві правоохоронні органи не лише не справляються з покладеними на них обов’язками, але й дуже часто, є  частиною системи організованої злочинності на Закарпатті.  
 Постійне з’ясування стосунків між представниками криміналітету стає нормою та ставить під загрозу життя та здоров’я невинних людей. Це також, негативно впливає на імідж України в очах наших Західних сусідів та на привабливість області для туристів та потенційних інвесторів.
 Не знаю, яку потрібно мати політичну волю для того, щоб навести порядок в одному регіоні, але сподіваюсь, що найближчим часом Вами будуть зроблені жорсткі висновки та прийняті ефективні рішення.
 Тим більше, що в нас вже є перший позитивний досвід, пов'язаний із залученням Національної гвардії до патрулювання території міст та районів області.
 Переконаний, що у Ваших силах зробити все необхідне для наведення порядку та забезпечення спокою жителів Закарпаття.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.