Закарпатська рашистка Тетяна Поп назвала українських військових - "Ванючими вбивцями російськомовних немовлят"

Кілька років тому в Росії зійшла "зірка" 32-річної уродженки закарпатського Хуста Тетяни Поп. Особа, яка стартувала як учасниця телешоу "Холостяк" и "Дом-2", згодом, "зробивши" стрімку політичну кар'єру, стала "вєщати" в пропагандистських ЗМІ країни-агресора як "відстоювачка інтересів" кремлівської версії політичного русинства. Заголовки тих публікацій більш аніж промовисті - "Мы хотим положить конец этноциду русинов в Украине" і тому подібне. 
 Не менш відома Т.Поп і активною підтримкою проросійських сепаратистів Донбасу. За що, відповідно, внесена до бази даних сайту "Миротворець" як "провокатор. Сепаратист, пособник российских оккупантов". А 9 травня 2015 року, тобто в розпал російсько-української війни на Донбасі, ця "проститутка из Закарпатья продалась Путину за "30 серебряников" і вийшла на "Парад Перемоги" в Росії у футболці "за Путина".

І вже зовсім недавно ця особа "засвітилася" в одіозній когорті "кремлівських русинів", які, за їх словами, обговорили з проросійським президентом Чехії "більшу автономію" українського Закарпаття. За наслідком тієї зустрічі МЗС України навіть викликало посла Чехії.

 Усе б нічого, якби тільки ця "русинка" Путіна" сиділа собі в Росії, складаючи компанію засудженому в Україні до 12 років тюрми за сепаратизм "прем'єр-міністрові Підкарпатської Русі" Петрові Гецку. Але останнім часом вона перенесла свою діяльність на терени України. І цілком може статися так, що, "непромаркована", не позначена, незабаром вона захоче вигулькнути десь на теренах рідного Закарпаття.
Тому увазі читачів Закарпаття онлайн пропонується матеріал з сайту "Детектор медіа", який побачив світ буквально щойно, 26 лютого. І який частково проливає світло на останні "движі" цієї одіозної особи в Україні.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.