Полк "Азов": Ківа, Рабінович, Медведчук- вороги України та нації

 Днями в мережі з’явилося повідомлення наступного характеру: «депутат Кива звернувся до Генпрокурора стосовно розкрадання «Азовом» зрошувальних систем на Донбасі у 2014 році». В зв’язку з вищевикладеним сюжетом комедійного фільму, продакшн якого однозначно проплачено валютою у російських рублях, пресслужба полку «Азов» заявляє наступне: ми вимагаємо вибачень за наклеп від партії «ОПЗЖ», членом якої є Ілля Кива, а також хочемо бачити спростування всієї інформації, що викладена на сайті даної партії і містить ім’я нашого підрозділу.

 Хочемо звернути увагу медійників на те, що депутатом «ОПЗЖ» не було надано жодних доказів про вчинення бійцями «Азову» зазначених ним злочинів. У далекому 2014-му азовці взяли до рук зброю та добровільно пішли захищати Україну від російської агресії. Цими днями наш підрозділ продовжує стояти на захисті України на передовій, поки партія «ОПЗЖ» піариться за рахунок брудних новин, що мають на меті заплямувати імідж української армії. Вважаємо, що саме такі заяви є приводом для відкриття Генпрокуратурою провадження щодо державної зради через підрив обороноздатності України.

 Полк «Азов» живе сьогодні виключно війною за незалежність України і ми не збираємося брати участі у проплачених політичних ігрищах антиукраїнських політиків та партій. Ми не збираємося шукати будь-який сенс у вкидах, які не мають жодного підґрунтя. Єдине: хочемо однозначно зазначити, що азовці, перебуваючи на передній лінії фронту всі роки війни, не бачили поруч із собою жодного депутата «ОПЗЖ». Ймовірно, справи незрозумілого металобрухту мають для членів цієї партії набагато важливіше значення, ніж ситуація на передовій війни, яку у вас прийнято називати «громадянською».

рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.