Дмитро Сидор визнав, що не існує ніяких русинів (ВІДЕО)

Московський поп Сидор визнав, що ніяких русинів не існує, а вся ця “лажа” - це московська провокація. Про це стає зрозуміло з відео, на якому Дмитро Сидор визнав, що не існує русинської мови.Як говорив професор етнології Михайло Тиводар
” - Ідея русинства - показати окремішність закарпатців від інших українців. Це було потрібно усім режимам і державам, до складу яких входило Закарпаття. Якщо беремо угорців, то вони розвивали цю ідею й твердили, що місцеві русини через територіальну відірваність від України, проживаючи в Угорській державі, розвинулися в окремий етнос, який не має нічого спільного з українцями. Чехи чому підтримували? Бо не визнавали, що українці Закарпаття є українцями. Вони захищали державну єдність, а українізація Закарпаття загрожувала розпадом Чехословаччини. Треба мати на увазі, що тоді ж йшов також словацький рух за незалежність." - говорив професор.




рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.
Што вы туй лїпите дурницї?) Тадь знаєте, ож нитко ни буде позирати 20 минут відео обы поникати ци справдї казав вӯн такоє на відео вадь нє. Што за дурна маніпулація? Кидь бы вӯн посправдї казав сяк, та могли сьте тот дарабчик відеа вырїзати тай выкласти. Айбо спекулюєте на тōму, ож ай так нитко вто никати ни буде, та будут віровати заголовкам. Ваш ресурс -- воняча балиґа.
Правду Мигаль каже.Ко буде такого дурня слухати 20 минут? Через ядну минуту видко ош ото баран што ни у чому ся не розуміє.