Відразу два кандидати в мери Ужгорода благають підтримки в РПЦ (ФОТО)

Як ми ще зовсім недавно повідомляли, в РПЦ на Закарпатті було прийнято рішення підтримати на осінніх виборах діючого мера Ужгорода Богдана Андріїва, який не перший рік активно співпрацює з попами Московського Патріархату в місті.
Відомо, що пан Богдан веде постійний діалог з Дмитром Сидором, який  є впертим "москвофілом" та прихильником "путінізму", за що й отримав судимість. З другої сторони виступає син екс - мера Ужгорода Віктора Погорєлова - Андрій, який очолює місцеву групіровку банди “ОПЗЖ”. Андрій Погорєлов разом з “пособниками” з партії Медведчука був обурений договорняками Андріїва з місцевими попами та звернувся до Онуфрія, щоб той наїхав на місцевих лідерів Православ’я, а ті опам'яталися та підтримали на виборах в обласний центр Закарпаття саме Погорєлова, а не Андріїва, який не підтримує Медведчука, а зв'язався з іншими проросійськими колаборантами — Кернесом, Вілковом, Новінським.
Так що маємо наступну ситуацію - Медведчук та Онуфрій на стороні Андрія Погорєлова, а Вадим Новінський, місцеві попи МП - за Богдана Андріїва. Також ці обидва кандидати, озброєні гречкою та іншими продуктами харчування. Є велика вірогідність, що саме ці хлопці буду влаштовувати не тільки продуктовий підкуп виборців, а і фінансовий.
На фото мер Ужгорода ти московські попи.
На фото очільник ОПЗЖ Ужгрода Андрій Погорєлов.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.