В полку "Азов" спростували інформацію "ватних" ЗМІ

Днями в мережі з’явилася інформація про обшуки, здійснені співробітниками СБУ, фігурантами яких нібито є бійці полку «Азов». Повідомляється, що під час обшуків спецслужбами були знайдені боєприпаси, наркотики, технічні засоби та інші речові докази, що свідчать про кримінальну діяльність затриманих, а саме проведення ними незаконної оперативно-розшукової діяльності, збут зброї, рейдерські захоплення, вимагання і тд.

Пресслужба полку «Азов» офіційно заявляє, що наші чинні військовослужбовці НЕ МАЮТЬ жодного стосунку до даної новини та іншого бруду, який необґрунтовано вилився на підрозділ деякими нечесними засобами масової інформації, зокрема інформаційною помийкою під назвою «Страна.ЮА». Також список осіб, які нібито є колишніми бійцями ОЗСП НГУ «Азову», не відповідає дійсності – жоден з перелічених затриманих ніколи не перебував у рядах нашого підрозділу. Спроби дискредитувати один з найкращих бойових підрозділів України, який несе службу в зоні ООС, чесно виконує службово-бойові завдання, пов’язані із захистом України на передовій, і жодним чином не причетний до якихось злочинних махінацій, вважаємо кроком до підриву обороноздатності країни.

Просимо працівників засобів масової інформації перевіряти всі припущення без доказів, пов’язані з полком «Азов» у пресслужби нашого підрозділу, аби надалі уникнути подібного дезінформування населення України. Нагадуємо, що полк «Азов» професійно та чесно продовжує нести свою військову службу і виконувати завдання, поставлені вищим армійським керівництвом країни, та не цікавиться політичними ігрищами, махінаціями, а також не бере участі в житті ексбійців, чий шлях давно не пов’язаний з нашим підрозділом. Всіх же, хто у своїй брудній діяльності у цивільному житті, прикривається ім’ям «Азову» застерігаємо: не робіть помилки, за яку вам доведеться нести відповідальність.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.