Соратник Орбана потрапив у гей - скандал - тепер він головний півень Угорщини

Депутата Європарламенту від угорської партії Фідес спіймали на незаконній "секс-вечірці" в Брюсселі.
Про інцидент спершу повідомили бельгійські ЗМІ, які розповіли, що правоохоронці змушені були припинити вечірку в центрі Брюсселя через порушення правил локдауну.

Захід нібито мав "сексуальний" характер, а серед гостей було щонайменше троє політиків. Загалом на вечірці були присутні близько 20 гостей - переважно чоловіки.

У публікаціях йшлося, що один із них намагався втекти від правоохоронців - за однією з версій, по карнизу будинку, за іншою - по водостічній трубі. Але його зрештою затримали, а в рюкзаку знайшли наркотики.

Чоловік представився як "Й. С. 1961 року народження" і сказав, що є євродепутатом.

ЗМІ почали писати, що депутат, про якого йдеться, це угорець Йожеф Саєр, і згодом він сам це підтвердив.

У своїй заяві 59-річний Саєр, який є членом провладної партії Угорщини, не заперечив інформацію, поширену бельгійською пресою, і вибачився за свою поведінку.

"В бельгійській пресі з'явилася газетна стаття про домашню вечірку в Брюсселі, на якій я був присутній. Я перепрошую перед своєю сім'єю, перед колегами, перед виборцями. Це суто моя особиста помилка, за яку відповідаю лише я. Прошу всіх не поширювати це на мою країну чи політичну партію".

Саєр додав, що наркотики, які при ньому знайшли - належали не йому, і він повідомив про це бельгійську поліцію.

Окрім того, Саєр також подав у відставку.

"Я зробив політичні та особисті висновки", - заявив він, коментуючи скандальну історію.

Саєр є одним зі співзасновників провладної політичної партії "Фідес", яку очолює нинішній угорський прем'єр Віктор Орбан.

"Фідес" сповідує консервативну ідеологію, партію зокрема звинувачували в утисках прав ЛГБТ. Враховучи це, чимало ЗМІ звертають увагу на той факт, що саме її представника спіймали на секс-вечірці за участю майже двох десятків чоловіків.

Цю ситуацію з угорським політиком прокоментували багато відомих закарпатців, серед яких є письменник Андрій Любка.
" -
Соратник Орбана, депутат Європарламенту від Угорщини, чоловік, який боронить цінності "традиційної сім'ї" - - спійманий на гей-вечірці 
Для багатьох це буле несподіванкою, але ще одного великого друга Орбана і палкого захисника "традиційних цінностей", лідера польської партії PiS пана Качинського теж уже здавна підозрюють у подібних захопленнях
Ось такі вони - захисники.
P.S. Це десь так само цинічно, як наші політики, які агітують за інтеграцію з Росією, а самі відпочивають, лікуються, купують нерухомість і навчають своїх дітей в Європі." - пише Андрій.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.