Чому “лідер” закарпатських угорців переховується від українських правоохоронців та правосуддя?

Кінець минулого року став скандальним через провокаційні дії деяких представників угорської нацменшини, які вже довгі роки сидять на політичному "Олімпі" України та, використовуючи популістичні гасла утопічного характеру, потрапляють у "владні" кабінети, від чого страждають, в першу чергу, українські громадяни угорської національності. Під кінець минулого року сталася ціла низка подій, які знову погіршили політичні стосунки між Угорщиною та Україною. Правоохоронні органи провели обшуки в так званого “лідера”, а точніше кажучи, самопроголошеного лідера закарпатських угорців Василя Брензовича. Дивно, що таких дій зі сторони української влади не було раніше ні в 2014, 2015, 2016, а лише наприкінці 2020-го року, адже сам Василь Брензович дуже цікава особистість, як в політичному плані, так і в кримінально - контрабандному.
Негаразди Брензовича розпочалися з того часу, як після Революції Гідності український народ скинув тирана Януковича та розпочалася війна на Сході України з РФ.
Закордонні куратори пана Василя Брензовича дали наказ йому вийти з тіні, в якій він комфортно займався контрабандою, прикриваючись посвідченням Народного Депутата України, та вступити в політично - пропагандистькі війни Москви та їх союзників проти України на Закарпатті, розповсюджуючи фейкову інформацію щодо життя угорців на Закарпатті. Антиукраїнська робота пана Василя Брензовича тривала шість років, і нарешті ми дочекалися, що за нього взялися правоохоронні органи України. Громадськості і досі не відомо, що саме знайшли СБУшники під час обшуків у “лідера” угорців, але стає зрозуміло те, що доказова база максимально серйозна і Ласло ризикує потрапити до "буцегарні" на довгий строк після його ганебної втечі з України.
Як відомо з інсайдерської інформації осіб, які є членами КМКС, але не погоджуються з "Орбано — Путінською" політикою, що Ласло Брензович зараз як громадянин Угорщини знаходиться в Будапешті, де його охороняють озброєні люди, які розмовляють російською мовою.
Цікаво, чи не є автором скандально - провокаційного відео біля вказівника "місто Берегово" сам недолугий політик Брензович? Угорці Закарпаття на останніх виборах до Верховної Ради України вже дали оцінку “роботі” афериста Лоція. Залишилося це зрозуміти і всім іншим, що пан Брензович це лише інструмент маніпуляцій для гальмування Євроатлантичного курсу України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.