Ласло Брензович та Андреа Бочкор оголосили війну угорцям Закарпраття

На прохання керівництва КМКС, особливо втікача Ласло Брензовича, депутатка Європарламенту від політичної партії «Фідес» А.Бочкор з офіційною заявою звернулася до Верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин К.Абдрахманова, з приводу порушення прав та свобод представників угорської національної меншини на Закарпатській області.Так, А.Бочкор у вказаній заяві висловила прохання до К.Абдрахманова звернути увагу на наступні питання, пряма мова: - сайт «Миротворець», який порушує права, на якому поруч із 500-ма закарпатськими угорцями до списку «ворогів України» внесено і мене, і Василя Брензовича та де незаконно оприлюднили наші особисті дані; - кампанії з виступами та злочини на ґрунті ненависті проти закарпатських угорців, такі як підпал та підрив офісу ТУКЗ-КМКС у 2018 році; - залякуючу операцію СБУ, протягом якої було здійснено скоординований напад, обшуки в офісі ТУКЗ-КМКС, благодійних фондах організації, а також у будинку голови Василя Брензовича з метою здійснення політичного тиску та залякування; - закон України «Про освіту», прийнятий у 2017 році, та новий закон України «Про українську мову», прийнятий у 2019 році, який суттєво обмежує використання мов меншин.
Наприкінці заяви А.Бочкор наголосила, пряма мова: «сподіваюся, що Верховний комісар у справах національних меншин зможе позитивно вплинути на правову ситуацію угорської громади Закарпаття, – підсумувала депутатка Європарламенту закарпатського походження».  
 Хочемо нагадати, що Ласло Брензович, т.зв. борець за угорські права та свободи 1 грудня 2020 року покинув територію України та виїхав до Угорщини де перебуває й на даний час. Покинути територію України, його змусили активні дії правоохоронці, які отримали докази про протиправні дії Брензовича, які можуть нанести шкоду національним інтересам України.  
Тому пан Брензович, на даний час вибрав дистанційний метод роботи, а для доведення до угорців Закарпаття про міфічних утиски їх прав та свобод та переслідування правоохоронців, просить таких як А.Бочкор заявляти про це на міжнародних платформах.
Самі угорці Закарпаття ці всі дії оцінюють, як оголошення їм війни.
Саме керівництво КМКС за допомогою Будапешта пролобіювало питання обрання Бочком депутатом Європарламенту для влаштування різноманітних провокацій та постійних заяв про нібито порушення прав закарпатських угорців.
Головним результатом останніх років є те, що угорськомовні закарпатці зрозуміли хто є  ці політикани, та дали свою оцінку Лоцію на виборах на, яких він пролетів, як фанера над Будапештом.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.