Прокремлівська «ОПЗЖ» знайшла собі слугу на Закарпатті (Відео)

02 лютого 2021 року рішенням Ради національної безпеки і оборони України заборонено діяльність проросійських телеканалів «112», «ZIK» та «NewsOne» терміном на 5 років. Дане рішення обурило прокремлівських прихвоснів, які різко активізували свою провокаційну діяльність з критики під різними приводами (енергоносії, економіка, «свобода слова» тощо) саме ту особу, підписом якої і затверджено ці антиросійські санкції – Президента  України Володимира Зеленського. Рупор партії «ОПЗЖ» нардеп Вадим Рабінович 3 лютого у стилі Геббельса з парламентської трибуни  закликав ініціювати відставку Володимира Зеленського. І в різних регіонах раптом «прокинулись» із сплячки різні т.зв. «активісти» по виклику, які в унісон почали піднімати одну й ту саму тематику на своїх акціях. Не стало винятком і Закарпаття, де за вказівки «ОПЗЖ» раптово почала «качатись» ситуація проти обласного керівництва з подальшою ретрансляцію всього протестного негативну на керівництво країни. У Закарпатті «ОПЗЖ» для цього використало свого давнього кадра та агітатора Михайла Чокнадія, який доречі позиціонує себе захисником населення та антиполітичним громадським діячем. Відео про агітацію Чокнадієм на місцевих виборах за представника ОПЗЖ Дрогобецького.
Відео про агітацію Чокнадієм на місцевих виборах за представника ОПЗЖ Дрогобецького.
Так, пан Чокнадій 16 лютого розпочав виконувати «заповіт Рабіновича про імпічмент» у місті Сваляві, заявивши про збір підписів за відставку вищих органів державної влади, а саме Президента України Володимира Зеленського та Верховної Ради України. При тому, пан Чокнадій ніде не згадує, що на президентських виборах 2019 року агітував за Володимира Зеленського та був його довіреною особою по 70 виборчому округу.

Володимира Зеленського та Верховної Ради України. При тому, пан Чокнадій ніде не згадує, що на президентських виборах 2019 року агітував за Володимира Зеленського та був його довіреною особою по 70 виборчому округу.
Хоча М. Чокнадій всіляко намагається відхреститися від співпраці з ОПЗЖ, однак зараз чітко стає зрозуміло за чиї бабки працює Міша.



Бінго! Першими новину про акцію Чокнадія підтримав закарпатський ресурс ОПЗЖ "Перший"
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.