Ужгородський депутат Андрій Погорєлов та його зв'язки з Москвою

Нам всім відомо, що останні 7 років Російська Федерація є військовим агресором проти України, винна у смертях більше ніж десяти тисяч українців, окупації територій, проведення диверсійно підривних операцій не тільки в Україні, а і у Європейських державах та займається іншою розвідувально-підривною діяльністю.
У той же час, депутат Ужгородської міської ради 8 скликання – голова депутатської фракції ПП «ОПЗЖ» Андрій Погорєлов, згідно поданої декларації, при чи немалих статках, немає нерухомості в України, але натомість володіє нерухомістю у Москві, а його син Георгій здобуває вищу освіту у вищому навчальному закладі «Финансовый Университет при Правительстве Российской Федерации».
Чи може взагалі така особа уповноважена на виконання функцій місцевого самоврядування здійснювати свою діяльність у напрямку розвитку ужгородської громадськості, українського народу та України в цілому?
Чи може це ще один «агент кремля», якому спецслужби російської федерації поставили завдання займатися підривною діяльністю на шкоду України на території Закарпатській області.?
рейтинг: 
  • Подобається
  • 4
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.