Назар Приходько про Президент Чехії: От що буває, коли ватний алкаш займає високу Державну посаду

Про це пише блогер Назар Приходько.
" -
Історія про те, як один ватний рогопіл при владі нищить все, над чим працюють інші:
Президент Чехії Мілош Земан заявив, що причиною вибухів на складах у селищі Врбітіце у 2014-му році, могло стати... НЕОБЕРЕЖНЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ, а не теракт, які скоїли Мішкін і Чєпіґа (вони ж «Табаров» і «Попа», вони ж «Пєтров» і «Боширов»).
Також він припустив, що вибухи на складах у Врбітіце - могли бути ГРОЮ СПЕЦСЛУЖБ, яка матиме «серйозні наслідки для самої Чехії»...
От що буває, коли ватний алкаш займає високу Державну посаду. Хоча, чи нам не знати - ми такого ватного алкаша до Ростова погнали.
На тлі масової висилки російських «дипломатів», які насправді шпигуни, на тлі арешту бойовиків, які воювали за РФ на Донбасі, на тлі параду солідарності з Чехами з боку країн Балтії та Польщі, на тлі того, що Болгарія звинуватила російську агентуру в підриві складів на своїй території, на тлі ескалації на кордонах України, на тлі дестабілізованої ситуації у нашому географічному регіоні - заяву Земана можна і ТРЕБА розглядати ВИКЛЮЧНО як саботаж і роботу на ворога.
Не мені розповідати Чехам що і як їм потрібно робити, та зрозуміло одне: робити треба швидко, рішуче і ефективно. Час «друзів Путіна» в Європі завершується." - пише пан Назар на ФБ.
Нагадаємо,Мілош Земан підтримує постійний контакт з сепаратистами Закарпаття, які нині компактно проживають на території Республіки Чехія Василем Джуганом та Михайлом Тяско.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.