Громадський рух «#SaveФОП» повністю перейшов під контроль Кремля

Лідер руху Сергій Доротич вступив у новостворений

проросійський політичний проект.

Громадський рух «#SaveФОП», покликаний відстоювати права підприємців тривалий час намагався демонструвати аполітичність, а питання суміжності та щирості політичних поглядів лідерів руху залишалися відкритим.

Першим розкрив свою сутність закарпатський координатор «#SaveФОП» Роберт Іванчо, необережно продемонструвавши, що його фінансує та координує «ОПЗЖ».

Але й лідер руху Сергій Доротич протримався недовго, продемонструвавши чітку проросійську орієнтацію. 

З моменту, коли народному депутату та співголові ОПЗЖ Віктору Медведчуку пред’явили підозру в зраді та відправили його під домашній арешт, а «Партія Шарія» та партія Мураєва «Наші» продемонстрували повний електоральний провал, Кремль конвульсивно створює нові політичні проекти, покликані замінити рашистську колону в Україні. Як наслідок, 30 травня колишній регіонал і впливовий донецький бізнесмен Борис Колесніков провів перший з’їзд своєї нової партії "Україна — наш дім".

На першому з з’їзді партії "Україна — наш дім" у президії з’явився Сергій Доротичякий, як виявилося, вступив у згадану проросійську силу й одразу ж увійшов до керівної ланки – призначений радником голови партії Бориса Колеснікова.

Це ніяк не відповідає стратегії «#SaveФОП», оскільки "Україна — наш дім" – фактична правонаступниця «Партії регіонів», яка в ще 2011 була першою політичною силою, що пропонувала скасувати спрощену систему оподаткування в Україні.

Не варто також забувати, що в січні  ватажок терористів «ДНР» Денис Пушилін публічно заявив про підтримку протестів «#SaveФОП», висловивши надію, що вони стануть початком «всеукраїнської народної революції», яка зможе змінити владу в Україні

Наразі ключове завдання Сергія Доротича в партії – забезпечити сталий електорат зі найбільш «ображених» категорій населення, підприємців та систематично організувати масові заходи громадянської непокори.





рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.