Екс - "губернатор" Закарпаття Москаль розпочав "працювати" на Ахметова

За 71 рік Генадій змінив  багато державних посадах, як і політичних партій: НУНС Юрія Луценка, Фронт змін Яценюка і Батьківщина Тимошенко.
Хто цікавиться політикою, той добре знає, що заяви і бачення Москаля змінюються на 180 градусів, в залежності від того, на кого він працює. Москаль по своїй натурі дуже схожий на Олега  Ляшка, який за гроші мати рідну продасть. 
Наприклад в 2012 році Москаль звинувачував сина Щербаня Руслана, що той вбив людину на полюванні, а тепер є його адвокатом і намагається спростувати претензії іншого сина Щербаня Євгена, який знявся в фільмі «Спадкоємиць».  
 В цьому фільмі, чітко наводяться факти, що після вбивства тоді найбагатшої людини України Щербаня, практично всі його активи відійшли Ахметову. 
На якомусь етапі, можливо це коли син Щербаня на полюванні вбив людину, Ахметов взяв його на гачок, зам‘яв кримінальну справу, після чого Руслан Щербань почав працювати на олігарха. 
Оскільки Москаль, який не вилазить з каналів Ахметова, також працює на олігарха, тому саме він, як адвокат і представляє інтереси Руслана Щербаня, попри те що раніше звинувачував його у вбивстві і казав що цю справу хочуть зам’яти. 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.