Нацисти партії “єдина росія” привітали закарпатського попа МП Сидора

З початком повномаштабної війни сепаратисти Закарпаття залягли на дно, це стосується майже всіх. 
З поля зору зникли представники КМКС, зрадники України з партії Віктора Медведчука "ОПЗЖ", а такі скандальні шістки рф як Віктор Русин, Іван Чубірко та Шуфрич не роблять жодних заяв на підтримку ні свого шефа, ні рашистів і активно шукають шляхи для політичного "перефарбування".
Представники так званої “руської спільноти” Закарпаття теж не проявляють медійної активності: Андрій Погорєлов — керівник "ОПЗЖ" в Ужгороді ще перед війною втік в москву, а скандально відомий лідер партії “Руський Блок” Сергій Тимко взагалі в мережі "Фейсбук" підтримує закарпатських військових.
Русини Закарпаття після 24 лютого стали дуже обережні в своїх заявах, це стосується не тільки тих, що знаходяться на Закарпатті, але і тих, що комфортно проживають в ЄС, зокрема скандально відомі русини - ФСБшники з Чехії Михайло Тяско та Василь Джуган. Це мабуть пов'язано з тим, що хлопці добре розуміють відношення офіційної Праги до агресії путіна щодо України та переживають за власну долю. Звісно активніші русини ті, що безпосередньо знаходяться на території рф, зокрема Петро Гецко та Тетяна Поп, ці двоє з лютого роблять антиукраїнські заяви в ЗМІ та соцмережах.
На фоні цієї "тишини" та стовідсоткового перечікування відмітився уродженець Закарпаття, а нині чиновник в рф, член неонацистської партії “єдина росія” Михайло Куцин, на якого в 2021 році ФСБ і зробили ставку, як на головного русина. Куцин не витримав та привітав з Днем Народження ужгородського попа МП Дмитра Сидора, що нам, закарпатцям, постійно повинно нагадувати, що московська церква в Україні - це не що інше як союзники кремля, це агентура ФСБ, українофоби, які чекають бурятських та кадирівських “асвабадітєлєй” на Закарпаття.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.