Симоненко носить механіку "всього" за 30 тисяч

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко не приховує, що в нього немає проблем із розкошами. Та й своїй розкішні аксесуари він не надто приховує.

Як писала "Українська правда", у липні Петро Миколайович відвідав Донецьк, де провів прес-конференцію.

Як писала газета, "62.ua" лідер КПУ переміщувався по Донецьку у супроводі джипу з охороною. До готелю, де проходила прес-конференція за його участю, головний комуніст прибув із охоронцями. Втім, забачивши фотокореспондентів, бодігарди хутенько полишили своє "робоче місце".

Тоді ж у Донецьку Петро Миколайович вже вдруге засвітив свій швейцарський годинник.

"Якщо говорити про предмети розкоші, то я в цій частині спокійний, у мене немає цих проблем", - сказав він на прес-конференції, маючи на зап‘ясті швейцарський Maurice Lacroix.

Якщо роздивитися фото, стає зрозумілим, що Петро Миколайович був у механічному годиннику з серії Miros Coussin Peseux Handwind, модель mi7007-ss001-330.

На одному з український сайтів цей Maurice Lacroix можна знайти за 22 907 гривень. Хоча там же зазначено, що звична ціна на цей екземпляр – 30 543 гривень.

На одному з британських сайтів Maurice Lacroix Miros Coussin Peseux Handwind було виставлено за майже 1300 фунтів стерлінгів, що становить трохи менше 3000 доларів США.

До слова, у цьому ж годиннику Симоненко красувався ще навесні 2012-го року. Тоді його запримітили у Запоріжжі.

"У Запоріжжі на Дні піонерії Петро Симоненко носив на руці новий, не помічений раніше преміум-годинничок. Цього разу це був хронограф Maurice Lacroix з колекції Miros Coussin Mecanique", - писав користувач соцмережі Live Journal Юрій Гудименко з посиланням на запорізьке видання "Субота плюс".

 

Як повідомлялося раніше, у годинниковій колекції Симоненка також фігурують також такі швейцарські примірники, як Franck Muller і Longines Flagship L47176220. 

 

 

 

Джерело: ТаблоID 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.