Лідер "КМКС" Василь Брензович – зрадник України

Поки чоловіче населення закарпатських корінних угорців захищає Україну від орди, а жіноче - активно займається волонтерством, людина, яка себе називає лідером угорців Закарпаття - Василь Брензович, знаходячись в Угорщині веде активну антиукраїнську колаборантську роботу за нафто -  газові рублі кремля.Ще в 2020 році правоохоронці Закарпаття активно зацікавилися роботою Брензовича та "КМКС", за якими довгі роки спостерігалася активна антиукраїнська робота з елементами сепаратизму.
Були проведені обшуки, де виявили матеріали, які стали доказами в справі щодо Брензовича та "КМКС".
Згодом Василь Брензович втік в Угорщину, де розпочав активну роботу як по сепаратистській діяльності, так і по поширенню фейків "про утиски угорців Закарпаття", які звісно і сьогодні використовують у своїх темних справах московські пропагандисти путіна.
Станом на сьогодні Василь Брензович являється не просто діючим керівником "КМКС", а і є депутатом Закарпатської обласної ради.
Це обурює спілки ветеранів АТО, серед яких велика кількість угорців Закарпаття та діючих бійців ЗСУ, ТРО, НГУ, які знищують ворога в Бахмуті, Кремінній, Мар'янці та інших гарячих точках Східного Фронту.
Військовослужбовці, ветерани АТО та волонтери вимагають позбавити зрадника України Брензовича  як і мандата в Закарпатській облраді, так і громадянства України.
« - Ласло Брензович – колаборант, сепаратист, який за форинти Орбана та рублі путіна продасть в рабство всіх угорців Закарпаття» - пишуть у спілці ветеранів АТО угорці Закарпаття.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.