Василя Брензовича чекає важка доля зрадника України

Депутата Закарпатської обласної ради Василя Брензовича, який декілька років тому втік в Угорщину, щоб не відповідати перед чинним законодавством України за сепаратизм та інші зрадницькі дії стосовно України, чекає розплата. Особою Василя Брензовича знову зацікавилися закарпатські угорці з різних ветеранських організацій, спілок АТО та діючі військові, які зі зброєю в руках нині боронять незалежність України в ЗСУ, НГУ, ДПСУ та бойових підрозділах Нацполіції.
Закарпатський угорець Жолт Ковач, офіцер ЗСУ розповідає, що « якщо Василь Брензович думає, що зрада України йому зійде з рук, то він серйозно помиляється, адже саме через таких продажних політиків, як Брензович і прийшла війна в Україну. Ласло разом з такими ж запроданцями, як і він руйнував 30 років цю державу, крав та брав хабарі, крім того активно співпрацював з ворогом, а зараз втік, а ми, прості мешканці Закарпаття – угорці, українці, румуни, словаки, воюємо, щоб на Срібну Землю не ступила нога окупанта.
Пан Брензович має розуміти , що доля зрадника України дуже важка, що вже стало зрозуміло по херсонському сепаратисту Стремоусову та інших колаборантах, які за незрозумілих обставин відправилися прямісінько у пекло».

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.