Фазекош + Сидор. Сепаратисти Закарпаття гуртуються навколо МП

Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош, ймовірно, наближений до зрадника і колабораціоніста Віктора Медведчука та проросійської політичної партії «Український вибір», захищатиме в суді настоятеля Хресто-Воздвиженського кафедрального собору УПЦ (МП) в Ужгороді – одіозного отця Димитрія (Сидора), який вважає, якщо ти не відвідуєш храми УПЦ (в єдності з Московським патріархатом) – «ти чорт і сатана».Та шлях захисту представників «канонічного православ’я» Олексія Фазекоша на цьому тільки розпочинається.Джерела «Духовного фронту України» повідомляють, що днями Олексій Фазекош відвідав Київ, де пропонував свої адвокатські послуги вищим єрархам УПЦ (в єдності з Московським патріархатом). Мабуть, голова Закарпатського відділення Спілки адвокатів України, організації, що представляє інтереси більш ніж 700 адвокатів на Закарпатті, «відчув покликання» захищати (при чому на безоплатній основі) представників УПЦ (МП), які вчиняли дії з ознаками злочинів проти основ національної безпеки України. Або ж не бажають виконувати законні вимоги влади повернути державне майно, що було у них в користуванні.
Існують думки, що саме Фазекош допомагав Іллі Киві «складати» іспит у Закарпатті на право займатися адвокатською діяльністю, а наближені до Олексія Фазекоша адвокати Закарпаття представляли в судах інтереси бойовиків зрадника Киви.
Джерела «Духовного фронту України» у своїх припущеннях характеризують Фазекоша як талановитого у вмінні швидко пристосовуватися до політичних обставин, адже він часто переміщується з однієї політичної сили в іншу. Туди, де йому вигідно, де кращі можливості для особистого збагачення.
Якщо донедавна Фазекоша пов’язували з проросійською партією «Український вибір» та безпосередньо з Віктором Медведчуком, то як тільки політичні умови змінилися, він негайно віддав перевагу іншій політичній силі, зокрема, підтримав ідею Віктора Балоги не допускати депутатів від «ОПЗЖ» на сесії місцевих рад.
Досі не відомо як сприйняв цю імпровізацію сам Віктор Балога, але згадка про лицарів Мукачівського замку, які йшли в бій з гаслом «З мечем і Богом» не залишить байдужим нікого.
Проте законодавство України щодо адвокатської діяльності не містить обмежень щодо політичних переконань адвоката та його взаємин з різними політичними силами.
Варто також зазначити, що Олексій Фазекош займається волонтерською діяльністю, щоб допомагати військовим. Або, можливо, щоб, маючи такий статус, підсилити свій авторитет перед суспільством, що перебуває в стані війни.
Так чи інакше, але вказані припущення цілком могли б пояснити і той «поклик», який відчув цей адвокат, коли вирішив зайнятись захистом верхівки всіма «гонимої та утисненої» УПЦ (МП).
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.