Завтра в Ужгороді будуть говорити про вибори

 Під час прес-конференції, окрім аналізу поточної політичної ситуації в регіоні та в цілому по Україні, буде озвучено результати моніторингу КВУ та ЕНЕМО, щодо спостереження за виборами до Верховної Ради України.

А також буде повідомлено про відкриття представництва Аналітичного центру “Політика”, основною діяльністю якого є аналіз політичної ситуації в регіоні.

 

Для довідки:

ЕNЕМО — це група громадських організацій із 22 країн колишнього Радянського Союзу і Центральної Європи. Громадські організації є основними групами, що спостерігають за виборами у своїх країнах і загалом спостерігали за перебігом більш ніж 110 національних виборів і підготовили більш 100,000 спостерігачів.

 

Аналітичний центр «Політика» створено групою експертів у 2011 році. Центр є незалежною неприбутковою самоврядною організацією. Місія Центру – аналіз політичних процесів у широкому значенні цього слова – як внутрішньої політики України, так і пов’язаних з політичним рівнем економічних процесів, а також міжнародних подій з точки зору інтересів України. Експерти Центру періодично публікують аналітичні записки, коментарі, статті.

 

Учасники прес-конференції:

Олександр Черненко – голова правління ВГО «Комітет виборців України»;

Ігор Попов – Президент аналітичного центру “Політика”, екс-заступник голови Секретаріату Президента.

Петер Новотни - керівник міжнародної місії ENEMO по спостереженню за виборами народних депутатів в Україні, голова НГО «Громадянське око» («Obcianske oko», Словаччина);

 

 

Зустріч відбудеться:

у понеділок, 15 жовтня, о 13.00

за адресою м.Ужгород, вул. Другетів, 60

Прес-центр "Закарпаття"

 

zakarpattya.net.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.