Антиукраїнські заяви румунського політика Козміна Гуша

Сьогодні, під час військової агресії росії проти України, можна чітко визначити хто є союзник а хто підігрує російському диктатору. Окрім окремих посадовців Угорщини, які систематично висловлюють антиукраїнські заяви та дискредитують нашу державу перед міжнародними партнерами, також прослідковується проросійська риторика й у деяких колишніх посадовців Румунії.    Не байдужі патріоти, надали інсайдерську інформацію про журналіста, політика та колишнього члена Плати депутатів Румунії від «Соціал-демократичної партії» Козміна Гуша, який під час свого виступу звинуватив центральні органи влади в Україні у вбивствах людей, які висловлювали невдоволення та критикували діяльність Президента України В.Зеленського.
У своїх виступах Козмін Гуш висловлює таку позицію віднсно України та війни з росією - «Завтра українці приїдуть в Бухарест для того, щоб нас навчати, як правильно працювати із засобами масової інформації. Увага! Це люди, які засуджують до смерті всіх, хто намагається критикувати діяльність діючого Президента України В.Зеленського. Завтра зранку, з 10:30 год., в готелі «Лідо», пан Андрій Стуічіу, який представляє інтереси американської компанії, запрошує нас на зустріч з так званими українськими експертами (іронізуючи). Він надав для ознайомлення список української делегації, яка складається з 18 осіб. Представники згаданої делегації вважають нас  «путіністами». На зустрічі нас спробують переконати в тому, що ми говоримо неправильні речі, виступаючи проти пропаганди Зеленського. На їх думку, ми маємо їх всіляко підтримувати та виступати проти пропаганди путіна. Однак, у нас є своя думка, ми виступаємо проти всіх, в тому числі проти політики Байдена та уряду Румунії. 
Ці люди є небезпечними, оскільки вони представляють Інтернет сайт «Миротворець» в Україні. Прийнято вважати, що прізвища людей, які з’являються на вказаному сайті, одразу засуджуються до страти. Подібні речі сталися із нашими громадянами, які вирішили піддати критиці діяльність Зеленського. Така організація з’явилася у Латвії, завдячуючи зв’язкам із тими особами, що завтра організовують вищевказаний захід в готелі «Лідо». Ми будемо за всім цим уважно спостерігати». 
Для самого Козміна Гуша, хочеться сказати, щоб в подальшому вибирав свої слова, тим паче, що весь світ засуджує злочинну діяльність росії та путіна у якого руки в крові. На нашу думку, відвідавши Україну Козмін Гуша змінить власну думку, а самі українці допоможуть йому в цьому. 
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.