У Закарпатській області зник кандидат від партії УДАР

У партії УДАР Віталія Кличка стурбовані зникненням кандидата в народні депутати по мажоритарному округу № 70 Олександра Кічковського.

 

Про це повідомили в прес-службі УДАРу.

 

Як повідомляється, востаннє його бачили за кілька годин до того, як його заява про скасування реєстрації потрапила в ЦВК.

 

"Однопартійці Кічковського не вірять у те, що Олександр Петрович писав заяву в ЦВК про зняття його з виборів," - заявив голова Закарпатського виборчого штабу Валерій Пацкан.

 

Він розповів, що за день до появи цієї заяви в ЦВК Кічковський не збирався зніматися з виборів. Більш того, заяву в ЦВК подала людина, не є довіреною особою Кічковського.

 

Зараз телефон кандидата в народні депутати від УДАРу по округу з центром у Сваляві відключений, а вдома він не з'являвся майже добу. У партії припускають, що на кандидата міг чинитися тиск для його усунення від виборів.

 

Між тим, незважаючи на заперечення представника партії УДАР в ЦВК Валерія Карпунцова, Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата по 70-му виборчому округу від УДАР Олександра Кічковського. За відповідне рішення проголосували 14 з 15 членів ЦВК.

 

Карпунцов висунув сумнів, що довірена особа, проживаючи у Криму, так оперативно передала заяву кандидата із Закарпаття, який жодного разу не заявляв про наміри зняти свою кандидатуру.


Джерело:ua.korrespondent.net

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.