Українці в Грузії активніше підтримали «УДАР» ніж «Батьківщину»

28 жовтня у Тбілісі та Батумі для громадян України, які постійно або тимчасово проживають в Грузії, відкрили дві виборчі дільниці, а у списки для голосування було включено 488 особи. Про це повідомили у посольстві України у Грузії.

У результаті підрахування голосів встановлено, що майже 34% або 88 з 259 виборців, які взяли участь у виборах, підтримали Партію регіонів України, список якої очолював прем’єр-міністр М.Азаров, повідомляють УНН.

 

На другому місці партія "УДАР" (27,8%) на чолі з В.Кличком та на третьому – Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" (13,5%), список якої очолював А.Яценюк.

 

Решта партій набрала у загальній сумі 64 голоси або 24,7%.

 

Нагадаємо, у Румунії з 256 виборців, зареєстрованих на виборчій дільниці, у виборах взяла участь 91 особа (35,5%).

 

За даними підрахунку голосів, найбільша кількість виборців проголосувала за Партію Регіонів – 60 (66%), 10 осіб віддали свої голоси за ВО "Свобода", по 7 – за ВО "Батьківщина" та ПП "УДАР Віталія Кличка", інші партії набрали менше 2 голосів.

 

А у Молдові проголосували лише 815 українців із 70 тис. зареєстрованих.

 

Найбільшу підтримку громадян України в Молдові отримали: "Партія регіонів" (62%), Комуністична партія (11%), партія "Удар" ("Український демократичний альянс за реформи") Віталія Кличка (7,7%), "Батьківщина" ( 5,1%) і партія "Свобода" (5,1%). Інші партії не подолали бар'єр для проходження в законодавчі збори.


Джерело:УНН

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.