Новопризначений начальник УМВС Закарпаття зустрівся з губернатором краю

У середу, 21 листопада, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з новопризначеним начальником УМВС України в Закарпатській області Василем Варцабою.

Офіційне представлення нового очільника закарпатської міліції колективу відбулося вчора. Проте специфіку області Василь Варцаба знає добре, адже кілька років уже обіймав посаду начальника УМВС України в Закарпатті, а в правоохоронних органах Василь Миколайович працює вже 25 років. Свою нову посаду керівник обласного УМВС вважає особливо відповідальною, адже на часі – впровадження норм нового КПК:

– Працювати доведеться ще наполегливіше та відповідальніше. До того ж, колеги вже ввели мене в курс справ щодо криміногенної ситуації в області – за загальним показником, посідаємо шістнадцяте місце серед регіонів держави. Вважаю, для такої спокійної області, як Закарпаття, цього недостатньо. Тому будемо робити все можливе, аби не тільки покращити розкриття злочинів, а й запобігати їх вчиненню, - наголосив начальник УМВС в Закарпатській області Василь Варцаба.

– Переконаний, величезний досвід роботи у правоохоронних органах допоможе вам на новій посаді, - зауважив керівник краю Олександр Ледида. – До того ж, ви завжди залишались патріотом рідного краю, знаєте особливості області та ментальність її жителів – це також стане у нагоді. Тож дозвольте побажати успіху та наснаги.


Джерело:Прес-центр ОДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.