Ринку на Минайській дали тиждень для впорядкування

На засіданні Ужгородського міськвиконкому розглядали роботу чергового міського ринку – цього разу йшлося про торговище на вулиці Минайській, 16-В. Як розповів його директор Богдан Ледней, на ринку передбачено 300 торгових місць, з яких працюють лише 50.

У міського голови є нарікання на санітарний стан ринку, і він дав його адміністрації тиждень на усунення недоліків. Ідеться, зокрема, і про впорядкування території, яка проглядається з вулиці 8-го Березня, адже, як наголосив Віктор Погорєлов, такому неподобству в Ужгороді не місце. Отже, як дирекція ринку, так і санепідеміологічна та інші служби мають доповісти про результати роботи вже найближчим часом.

На засіданні виконкому йшлося і про протидію несанкціонованій торгівлі, зокрема, на вулицях Корятовича та Белінського. Членам виконкому доповіли, що на Белінського місцеве ЖЕУ встановлює турнікети для обмеження розташування торгових лотків на зеленій зоні. А на Корятовича адміністрації ринку запропонували збільшити кількість торгових місць всередині, аби мінімізувати вуличну торгівлю. Утім, мер висловив незадоволення роботою муніципальної поліції щодо "тротуарної торгівлі". Зокрема, йшлося про те, що дії муніципалів не результативні – так, більшість протоколів не мають наслідків для порушників, відтак в міський бюджет не надходять кошти від штрафних санкцій. Віктор Погорєлов чекає на детальний звіт та пропозиції щодо вдосконалення цієї роботи.

 

Джерело: Ужгородська міська рада

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.