Випускник ЗакДУ Сергій Дворник успішний дипломат

У 2013 році розпочалося головування України в Організації з питань безпеки і співробітництва в Європі.

 

З метою забезпечення своїх національних інтересів Україна проводить активну багатосторонню політику в універсальних та регіональних міжнародних організаціях. Її участь в ООН спрямована на відстоювання і просування інтересів держави у процесі прийняття світовою спільнотою тих рішень, які мають або можуть мати вплив на безпеку нашої країни, її успішний політичний, економічний та соціально-культурний розвиток. Діяльність у рамках ОБСЄ є важливим фактором зміцнення регіональної безпеки і стабільності в Європі. Участь у роботі Ради Європи є вагомим чинником інтеграції України у єдиний європейський правовий простір.

Сьогодні у складі Постійного Представництва України при міжнародних організаціях у Відні (ОБСЄ, ООН) успішно працює кар’єрний дипломат Сергій Дворник, який є випускником факультету міжнародних відносин нашого університету.

Найближчим часом, Сергій обіцяв поділитися враженнями та секретами свого професійного успіху в он-лайн спілкуванні зі студентами факультету міжнародних відносин, майбутніми країнознавцями.


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.