Закарпатський осередок нашоукраїнців розігнали

 "Наша Україна" виключила зі своїх лав сімох людей і призупинила діяльність семи регіональних організацій за розкол у партії. Таке рішення було прийнято партією під час сьогоднішнього засідання політради. 

Як повідомила журналістам прес-секретар лідера "Нашої України" Віктора Ющенка Ірина Ванникова, з партії виключені: Сергій Бондарчук, Андрій Ніцой, Юрій Макух, Петро Мандзій, Анна Кияшко, В'ячеслав Хмеловський і Сергій Курінний. За словами І.Ванникової, за таке рішення проголосували 64 члени політради НУ. Таке рішення мотивоване тим, що ці люди робили дії, спрямовані на розкол у партії, додала вона.

 

Крім того, «Наша Україна» прийняла рішення призупинити діяльність декількох регіональних організацій партії, зокрема, Київської міської організації, Волинській, Закарпатській , Полтавській, Тернопільській, Чернігівській та Київської обласних організацій. За її словами, діяльність цих організацій також спровокувала розкол партіі.Прінято рішення про проведення переобліку членів цих обласних організацій НУ.

 

В засіданні політради взяли участь 68 з 93 його членів.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.