Очільник Закарпаття взяв участь у засіданні Кабміну

 У середу, 27 лютого, у Києві відбулося розширене засідання Кабінету Міністрів України. Участь у засіданні взяв і голова Закарпатської обласної державної адміністрації та очільник Закарпатської обласної організації Партії регіонів Олександр Ледида. 

Як повідомляє Урядовий Портал, вітаючи присутніх на засіданні, Президент України Віктор Янукович зазначив:

 

— Я добре розумію, що багато чого залежить від Уряду. Тому я вимагаю не зволікати з визначенням порядку здійснення відповідних запозичень та відпрацювати його з регіонами. Окремо хочу зазначити: регіональні програми та стратегії мають реалізовуватись синхронно із завданнями Національного плану дій. Вимагаю від Уряду під час підготовки змін до Державного бюджету на 2013 рік у повній мірі передбачити кошти регіонам для виконання ними делегованих повноважень та регіональних доручень Президента України.

 

Прем'єр-міністр України та голова Партії регіонів України Микола Азаров у своєму виступі, зокрема, розповів про розроблену Урядом Програму активізації економічного розвитку на 2013–2014 роки та коротко окреслив ситуацію у нашій країні протягом останніх років:

 

— Тільки у 2010 році, коли народ України на демократичних виборах віддав рішучу перевагу програмі реформ, підтримавши Віктора Федоровича Януковича, країна отримала реальний шанс змінитися. І зміни відбуваються. Не так швидко, як хочеться. Важко і з помилками. Але сьогодні країна вже не та, якою була після економічного колапсу 2008–2009 років. Під керівництвом Президента ми реалізували перший етап кардинальних перетворень. Реформи стали незворотними. І водночас стало очевидним: економічне зростання в рамках тієї економіки, яку ми маємо, вичерпане.

 

Окрім того, зі своїми доповідями та баченням подальшого розвитку країни виступили на засіданні і представники вітчизняних міністерств. Спільно вони окреслили загальну картину того, як повинна розвиватися наша країна у найближчі роки і, відповідно, запропонували представникам регіонів втілювати у своїх областях програми та заходи, котрі допоможуть підняти рівень життя в Україні на якісно новий рівень.

 

За матеріалами регіонального штабу Партії Регіонів

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.