На Закарпатті новий шеф агропромисловості

У вівторок, 9 квітня, нового керівника колективу представив голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Звертаючись до новопризначеного начальника управління Олександр Ледида наголосив: чекає конкретних результатів роботи:

– Пріоритети у сільському господарстві, з огляду на специфіку Закарпаття, - це розвиток садівництва та виноградарства, у гірських районах – вівчарство. Останнє, нагадаю, дотується державою. Тому від діяльності управління чекаю конкретних результатів та налагодження роботи з населенням.

– З усією відповідальністю ставитимусь до своїх обов’язків. Працювати ефективно, сподіваюсь, мені допоможуть власний досвід та підтримка колективу, - сказав новопризначений начальник обласного управління агропромислового розвитку Андрій Готько.

Довідково: Андрій Готько народився 10 жовтня 1956 року в с. Ракошино Мукачівського району. У 1984 році закінчив Львівський зооветеринарний інститут за спеціальністю «Ветеринарія». Працював ветеринарним фельдшером колгоспу ім. Чапаєва (Перечинський район), був головою правління колгоспу «Комсомолець» та колективного сільськогосподарського підприємства «Бистрик». З 2000 – директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Бистрик». До призначення на посаду працював головою Перечинської РДА.

Депутат Перечинської районної ради І, ІІ, ІІІ, V скликань, «Заслужений працівник сільського господарства України».

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.