Чоловічий костюм як частина чоловічого гардеробу

Сьогодні я хотіла б Вам розповісти про чоловічий костюм. Ми всі дівчата любимо наших хлопців і чоловіків, і ми дуже хочемо, щоб вони виглядали стильно, красиво, елегантно.  

Мені завжди подобалися хлопці в костюмах. Вони виглядають солідними і такими чоловічними, що в наш час деколи дуже не вистачає чоловікам. Я постраюся вразити вас тим, скільки можна придумати образів з класичним чоловічим костюмом.

 

Чоловічий костюм це не лише одяг, але й імідж чоловіка. По костюму можна судити про стиль і характер чоловіка. У костюмі повинні поєднуватися як індивідуальність, так і практичність власника. Класичний чоловічий костюм повинен ідеально сидіти по фігурі і не сковувати звичні рухи людини. Один костюм можна урізноманітнити аксесуарами і кожний раз можна виглядати по-різному.

 

 

 

 

Замість сорочки можна одягти водолазку, варіант як на кожен день просто відмінний.

 

 

 

У холодну пору на сорочку можна одягти светр.

 

 

 

В зимову пору яскравий жовтий колір виглядатиме дуже неординарно...

 




 

Щоб чоловічий костюм не був нудним, можна підібрати різні аксесуари.

 

1. Краватка або метелик. Дана деталь повинна доповнювати костюм, а не відволікати від нього. Для ділової зустрічі краще обрати в клітку, смужку або однотонну краватку. Для неформальних заходів можна поекспериментувати з яскравими кольорами. Метелик дуже функціональна річ. Її можна одягнути в принципі на будь-який випадок життя.

 










2. Запонки. На сьогоднішній день є багато варіантів - золоті, срібні, з камінчиками.

 

 

 

 

 

3. Зажим для краватки. Його краще вибирати до запонок. Чоловік, який носить зажим для краватки виглядає одночасно солідно і елегантно.

 

 

 

 

4. Хусточка в грудній кишені. Її вибирають для більш урочистих заходів під тон краватки, але необов'язково вони повинні бути ідентичними.

 

 

 

 

 

5. Годинник. Цей аксесуар підкреслює статус людини і впливає на його репутацію. До його вибору треба підходити вкрай серйозно.

 

 

 

 

6. Туфлі. Вони повинні бути ідеальними і виглядати дорогими. Вони можуть бути як на шнурівках, так і на замочку. Також взуття обов'язково повинне бути зручним і обов'ящково чистим.

 

 

 

 

7. Шляпа або кашкет. Думаю в прохолодну погоду як раз він буде в тему - тепло і стильно.

 

 

 

 

 

 

Ольга Дорошенко,

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.