Давід Одонкор про Ужгород та "Говерлу"

Він зізнався, що «Говерла» – команда дуже непогана, а Ужгород йому дуже подобається. Зокрема, тим що він дуже маленький.

«Звісно, це не Іспаня чи Німеччина, але тут також добре», - зізнався він. 

Стосовно мети в цій команді, він відповів, що хоче просто грати в гарний футбол і бути щасливим. А ще не проти, якщо його гру побачить тренер збірної Німеччини Йоахім Лев та знову запросить до збірної.

«Чому я тут? Мій агент зателефонував мені і спитав, чи не хочу грати в Україні. Я погодився. Приїхав в Ужгород, все подивився, порадився з дружиною і вирішив переїжджати», - зізнався він. 

Давід, який до цього грав у другому дивізіоні Німеччини за команду «Алеманія», вирішив спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. І обрав Україну, адже вважає її досить сильною.  І це попри те, що мав багато інших пропозицій. 

«Мав пропозиції з Австралії, Англії та Африки, але вирішив грати саме в Україні. Думаю, тут буду щасливий», - запевнив він. 

Наразі Давид хоче чимшвидше знайти житло, куди переїде з дружиною та донькою, дослідити Україну та розпробувати всю місцеву кухню. Каже, що вже встиг спробувати український борщ і він йому дуже сподобався. 

Автор:Петро Минай

Джерело:karpatnews.in.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.