ФК «Нива» Тернопіль проводить тренувальний збір в Берегові

Хоч у Берегові нема футбольної команди, стадіон «Дружба» без діла не стоїть. Справа в тім, що в Берегові на тренувальному зборі перебуває команда Першої ліги України «Нива» Тернопіль.

 

 

 

Сьогодні, 2 липня, на міському стадіоні «Дружба» наші гості зіграли свій перший контрольний матч – проти Збірної Закарпаття. До складу закарпатців увійшли такі відомі гравці як: Іван Сливка, Василь Варга, Василь Куделко, Іван Скунзяк та ін. У «Ниви» цікаво було спостерігати за братами Баранцями, які ще не так давно грали в Прем’єр лізі у складі ФК «Львів».

 

Перші хвилини матчу залишилися за тернопільцями. Гостро атакували Малиш та Григорій Баранець. На 5 хвилині матчу перший сильно вдарив, а другий не встиг на добивання. Одразу ж було помітно, що футболісти «Ниви» налаштовані були на переможніи результат. Проте на 10 хв. закарпатцям вдалося провести контратаку, яка вийшла результативною – 1:0. У зв’язку з пропущеним голом підопічні Ігоря Яворського пішли вперед. Приблизно за 10 хв. Григорій Баранець вже відзначився дублем і змусив збірників області наздоганяти результат. Та у першому таймі гравці області спромоглися лише на один гол, пропустивши при цьому двічі.

 

На другий тайм тернопільчани почали проводити ряд замін. На полі з’явився другий склад. На самому початку другої половини закарпатці зуміли використати перший свій шанс і зрівняти рахунок. Далі слідувало вилучення гравця «Ниви» за суперечки з арбітром. А кінцівка гри виявилась майже без моментів. Гра на стадіоні «Дружба» в Берегові між Збірною Закарпаття та тернопільською «Нивою» закінчилась результативною нічиєю – 2:2.


beregszasz.com.ua.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.