Тернопільська «Нива» розгромила бадалівський «Фенікс» — 3:0

Вчора, 7 липня, в рамках тренувального збору в Берегові тернопільської «Ниви» відбувся товариський матч з бадалівським «Феніксом».

 

 

 

Перші хвилини матчу проходили дуже спокійно. Бадалівські футболісти навіть намагалися гостро атакували. В першу чергу найактивніше себе проявляв берегівчанин Микола Надь, який накручував першолігових футболістів одною «лівою». Тернопільці грали ліниво, звичайно ж вони розуміли, що грають проти районної команди і тому в їхніх діях не було високого темпу.

 

На 20 хв. матчу гравці «Феніксу» вирішили зіграти на контратаці, яка пройшла вдало. Вадим Онисько запустив довгу передачу на Роланда Боднара, який вийшов один на один з голкіпером тернопільців, та вдарити Роланду завадив захисник «Ниви» за допомогою фолу. Вердикт Сергія Гецка – пенальті. До точки підійшов Петро Дрозденко, який змарнував майже стовідсотковий момент, вдаривши прямісінько в голкіпера.

Тернопільці зрозуміли, що їхня гра не підходить для учасника Першої ліги і додалитемпу. На 40 хв. тернопільці провели результативну атаку в якій і відкрили рахунок. Ще через дві хвилини нападник «Ниви» розстрілював Станіслава Трофіла з 16-ти метрів, проте влучив у стійку.

 


 

В другому таймі «Нива» грала в стилі «Барселони». «Фенікс» лише захищався і грав без м’яча. Глядачі на стадіоні стали свідками ще п’ятьох голів, проте лише два з них зарахували арбітри. Дуже сильно здивували дії лайнсмена Соболча Олмаші, який підіймав прапорець в багатьох спірних моментах. Завдяки йому головний арбітр матчу не зараховував забиті м’ячі тернопільчан. Гравці «Ниви» багато не сперечались, проте маленький осад від суддівства у них залишився. Фінальний рахунок – 3:0. Впевнена перемога «Ниви» з Тернополя.

 beregszasz.com.ua.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.