Кращі шахісти області змагалися у Виноградові (ФОТО)

21 липня м.Виноградів у ресторанному комплексі "Три дуби" проведено чемпіонат області з шахів серед збірних команд міст та районів. В змаганнях взяло участь 15 збірних команд, які представляли Виноградівський, Берегівський, Ужгородський, Мукачівський, Іршавський, Хустський, Рахівський райони та міста Ужгород, Мукачево, Берегово.

 

Перед початком змагань учасників привітали виконуючий обов'язки начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолій Бажура, директор ресторанного комплексу "Три дуби" Микола Староста та головний суддя змагань Аркадій Ворович. Перемогу в командному чемпіонаті області, які проводилися за швейцарською системою в 5 турів, здобула команда Ужгород-1, яка набрала 17 очок з 20 можливих. chess 2Друге та третє місце посіли відповідно команди Мукачево - 1 (15,5 очок) та Мукачево - 2 (12,0 очок). Збірна команда Виноградівського району, відставши від бронзового призера всього на половину очка, посіла 5 місце.

 

Переможці та призери чемпіонату, відповідно до зайнятих місць нагороджені кубком, медалями, грамотами та дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.