Віктор Ледіда зустрівся із директором районної ДЮСШ

Цього року, 14 вересня, відзначається День фізичної культури і спорту.

 

Напередодні цього дня, голова райдержадміністрації Віктор Ледіда зустрівся із директором районної ДЮСШ Віктором Пребушом та провідними спортсменами району. На зустрічі були також присутні заступник голови райдержадміністрації Василь Гутич та начальник відділу у справах молоді та спорту РДА Іван Головко.

 

Під час зустрічі обговорювалися питання залучення молоді до заняття спорту, упорядкування матеріальної бази спортивної школи, розвитку нових видів спорту та інше.

 

«Ужгородщина пишається своїми спортивними досягненнями, тому і надалі фізичну культуру і спорт в районі необхідно розвивати» - відмітив голова райдержадміністрації.

 

Віктор Іванович також зазначив, що Президент України наголошує на тому, що держава на всіх рівнях повинна сприяти популяризації спорту, і не лише професійного. За його словами, потрібно знайти методи заохочення до здорового способу життя, охопити якомога більшу кількість громадян масовим спортом.

 

Не дарма кажуть у «здоровому тілі – здоровий дух», навіть повсякденне життя переконує нас у тому, що здоровий спосіб життя активно впливає на життєдіяльність людини.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Ужгородській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.