Юні спортсмени Іршавщини розповідали про свої здобутки

Турбота про особисте здоров’я – це турбота і про благо України, благо своєї сім’ї, своїх батьків, дітей. Пропаганда здорового способу життя є важливою складовою молодіжної та соціальної політики держави. Вчора заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка та начальник відділу молоді і спорту управління освіти, молоді і спорту РДА Андрій Данканич провели зустріч з обдарованою молоддю з питань популяризації в регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України.

Микола Іванович поспілкувався із молодими спортсменами Василем Орешкою – Кандидатом у майстри спорту з дзюдо та самбо, срібним призером першості України з дзюдо та чемпіоном України з самбо, Ельвірою Попович – Кандидатом у майстри спорту з самбо, срібною призеркою першості України з самбо. Призерами області та всеукраїнських турнірів з самбо Кирилом Попиком та Максимом Хохловим. Заступник голови райдержадміністрації під час спілкування цікавився у молодих спортсменів їхніми досягненнями, проблемними питаннями, які виникають під час змагань та побажав їм успіхів та подальших спортивних перемог.

До слова в нашому районі працюють дві дитячо-юнацькі спортивні школи: «Освіта», «Колос», два спортклуби: Іршава, Довге та три громадські організації фізкультурно-спортивного напрямку. Основні види, які культивуються – це футбол, волейбол, баскетбол, дзюдо, легка атлетика, настільний теніс, шахи, шашки, кік бокс, карате, бокс, спортивний туризм, загалом біля двох тисяч дітей району займаючися в спортивних гуртках.

Проводиться районна спартакіада школярів. В цьому напрямку плідно працюють школи І-ІІІст.: Іршавська ЗОШ №1, Сілецька, Приборжавська, Кам’янська, Загатська, Ільницька, Доробратівська, Вільхівська. Серед І-ІІст. – Греблянська, В.Раковецька, Зарічанська, Ільницька, Климовецька.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Іршавській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.