Олімпійський тиждень пройшов у школах Тячівщини

З 9 по 15 вересня на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» в усіх загальноосвітніх закладах Тячівського району пройшов Олімпійський тиждень. Спрямований він на популяризацію олімпійського руху та здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом з метою їх всебічного розвитку.

 

В рамках Олімпійського тижня на Тячівщині пройшов ряд заходів: відкриті уроки з фізичної культури, естафети та змагання з міні-футболу в усіх навчальних закладах району, марш-парад та урочистості з нагоди Дня фізкультури та спорту. Організовано та проведено також турнір з міні-футболу між вихованцями ДЮСШ.

 

На відкритому уроці з фізичної культури, що пройшов на спортивному майданчику з штучним покриттям в школі побували представники районної державної адміністрації. Спостерігали за проведенням естафети «Веселі старти» керівник апарату райдержадміністрації Дмитро Онуфрій та завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту державної адміністрації Василь Герчак. За перемогу в естафеті учні 7-8 класів поборолись у 5 різних командних змаганнях, що сприяють як фізичному розвитку дітей, так і розвитку в них таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до перемоги.

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в прес-службі Тячівської райдержадміністрації

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.