БК "Ужгород-УжНУ" посіла перше місце на міжнародному турнірі у Словаччині

14-15 вересня урамках підготовки до Чемпіонату України ужгородські баскетболісти взяли участь у міжнародному турнірі з баскетболу, який відбувся в місті Сабінов (Словаччина). Окрім нашої нашої команди в турнірі взяли участь команди "Бардейов Кінгс", МБК "Сабінов" та БК-99 Пряшів.

В перший ігровий день Ужгородці за розкладом мали зіграти дві гри. В першій грі ми без проблем обіграли команду з Бардейова з рахунком 92-72. Друга гра проти команди із Пряшева,яка в минулому році виграла Словацьку першу лігу,вийшовши до вищого дивізіону. Гра була дуже цікавою та напруженою. Незважаючи на те, що склад словацької команди повністю змінився (їх очолив хорватський спеціаліст та до кращих місцевих додалися декілька гравців, які не один рік грали в словацькій екстралізі), молоді ужгородські баскетболісти з перших хвилин заволоділи ініціативою і відірвалися в рахунку. Але під кінець першої чверті словаки досить сконцентровано зіграли в захисті і практично наздогнали нас. Рахунок після першої чверті був 21-20 на нашу користь. У другій чверті неодноразово змінювася лідер, але, агресивно зігравши в захисті, у кінці другої чверті ужгородці відірвалися в рахунку і на перерву пішли з рахунком 43-31.

В третій чверті ми спочатку відірвалися і різниця в рахунку складала 20, але пряшівці зібралися і скоротили до восьми очок. Та влучні триочкові кидки від Антона Іванини та Дениса Спиродонова дозволили на останню перерву піти з комфортним рахунком 61-46. В останній чверті не без складнощів наші баскетболісти довели гру до перемоги:81-64.

Іванина Антон - 27 очок, Спиридонов Денис - 25 очок, Плешаков Владисав - 12 очок.

На другий ігровий день наша команда обіграла місцеву команду з Сабінова з рахунком 93-61 та вперше виграла цей турнір.

Закарпаська обласна Федерація баскетболу щиро дякує за підтримку народному депутату України Сергію Мошаку.

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.