Ужгородські школярі здобули золото на турнірі з баскетболу

Учні ЗОДЮСШ м.Ужгорода вибороли золоті нагороди на Всеукраінському турнірі з баскеетболу серед юнаків 2000 р.н. , який відбувся 20-22 вересня в м.Шостка Сумської області.

 

В турнірі взяли участь 4 команди: ЗОДЮСШ м.Ужгород, ДЮСШ Імпульс м.Шостка, БК "Скорпіони" м.Киів, та БК "Говерла" Івано-Франківськ. В перший ігровий день наші хлопчики зустрілися з господаріями , та незважаючи на тяжкий переїзд та відсутність часу на відпочинок доситть впевненно обіграли команду із Шостки з рахунком 61-43.

В другий ігровий день досить легко обіграли БК Говелу з Івано-Франківська з рахунком 61-32.

В останній ігровий день ужгородці мали зіграти з БК "Скорпіони " з Київа, які в свою чергу підійшли до вирішального поєдинку також з двома перемогами.

З перших хвилин юнаки з ЗОДЮСШ відірвались в рахунку 8-0 , але досить рано повірили в перемогу і на велику перерву пішли поступаючись в рахунку 31-26, але в третій чверті хлопці не тільки змогли наздогнати суперника але й вийти в вперед 41-36.Остання чверть пройшла в рівній боротьбі і ми зуміли довезти гру до перемоги , рахунок 56-50 . Кубок та медалі за перше місце хлопчики повезли до Ужгорода.

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.