На Перечинщині відзначили 10 кращих спортсменів та тренерів

Кращих спортсменів і кращих тренерів за підсумками 2013 року та відзначили у районі. Урочистості відбулися розважальному закладі "Авеню". Організатором заходу став голова Перечинської районної ради, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Анатолій Перцев. Участь у святі взяв і голова Перечинської районної державної адміністрації Петро Грицик.

На свято були запрошені заступник голови райдержадміністрації Іван Погоріляк, заступник голови районної ради Юрій Дзамулич, районні депутати, представники відділу освіти, молоді та спорту РДА, ДЮСШ району, тренери, спортсмени та ветерани спорту району.

Насамперед з привітанням до присутніх звернувся голова районної ради Анатолій Перцев, який зазначив, що cаме спортсмени – це люди, які завжди складали опору суспільства:

- "Сьогодні ми зібрались тут, аби відзначити кращих спортсменів та тренерів району 2013 року, вшанувати ветеранів спорту. Щоб визначити удостоєних – було роздано анкети, в яких зазначались здобутки, досягнення та участь в турнірах, спартакіада, чемпіонатах спортсменів протягом 2012-2013 років. За результатами поданих анкет на засіданні оргкомітету було визначено десять кандидатів на звання "кращий спортсмен" та "кращий тренер" району.

У свою чергу голова райдержадміністрації Петро Грицик побажав усім присцнтім фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях:

- Перечинщина завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання районної влади.

Відтак, до слова запрошувались голова ради ветеранів спорту району Василь Фленько, чемпіон України 2012 року з волейболу серед депутатів місцевих рад, учасник республіканської спартакіади серед депутатів 2013 року в місті Алушті Віталій Кравець, тренеру з футболу Перечинської ДЮСШ, голові федерації футболу Василю Стецу. Вони побажали своїм колегам фізичного здоров’я і краси, довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Опісля виступів керівниками району спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації за розвиток ветеранського спортивного руху, виховання підростаючого покоління в районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту було нагороджено і вручено цінні подарунки ветеранам спорту Петру Мегешу, Датків Кларі, Біров Івану, Улиганець Михайлу та голові ради ветеранів району Василю Фленько.

Опісля, настала кульмінація спортивного свята - це нагородження відзнаками кращих спортсменів та кращих тренерів району 2013 року. «Кращий спортсменами 2013 року» стали: Роман Гондорчин - чемпіон області з пауерліфтингу 2012 року, Михайло Кичера - чемпіон області з шашок 2012 року, Максим Бабич - кращий гравець чемпіонату області з футболу 2012 року, Діана Микита - срібна призерка області з настільного тенісу 2012 року, Євгенія Король - чемпіон області з настільного тенісу 2012 року, Олександр Сударіков - чемпіон області з гандболу 2012 року, Едуард Стецо - тренер ФК «Перечин», чемпіон області з футболу 2012-2013 роки, Іван Мартон - чемпіон області з пауерліфтингу 2012-2013 р.р., Валерія Керецман – срібна призерка області з гандболу 2012 року, Віталій Кравець - чемпіон України 2012 року з волейболу серед депутатів місцевих рад, учасник республіканської спартакіади серед депутатів 2013 року в м. Алушті.

Відзнакою «кращий тренер 2013 року» було нагороджено десять тренерів району, серед яких: Юрій Пйоса - президент клубу спортивного танцю «Вероніка», Олександр Макар - тренер команди з гандболу «Карпати» - Перечин, Юрій Мисар - вчитель фізкультури Перечинської школи-інтернату, Інга Єрхова - тренер з настільного тенісу Перечинської ДЮСШ, Іван Погоріляк - голова федерації волейболу, чемпіон області 2012 року по волейболу, переможець Кубку Закарпатської області 2013 року, Олександр Кривенко - тренер з настільного тенісу Перечинської ДЮСШ для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Василь Керецман - тренер з гандболу Перечинської ДЮСШ, Владислав Янкович - тренер з гандболу Перечинської ДЮСШ, Ситар Ярослав - голова федерації пауерліфтингу, Василь Стецо - тренер з футболу Перечинської ДЮСШ, голова федерації футболу району.

Святкове дійство супроводжувалось концертною програмою.

Присутні також мали змогу побачити на екрані слайди з матеріалами спортивного життя району та спортивних здобутків протягом 2012-2013 року.

По закінченню урочистої частини всі учасники святкового заходу були запрошені до солодкого столу, та мали можливість поспілкуватись у неформальній обстановці.

Про це "Анонс Закарпаття " повідомили в Перечинській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.