Іршавська Ільниця в трійці кращих спортивних сіл Закарпаття

Нещодавно у Хусті проводились обласні змагання серед сільських та селищних рад за звання “Краще спортивне село області у 2013 році.” Іршавський район на обласних змаганнях представляла збірна команда Ільниці.

Програмою змагань було передбачено: змагання з легкої атлетики, настільного тенісу, міні-футболу, шахів, шашок, гирьового спорту та перетягування канату. У змаганнях взяли участь десять команд.

За підсумками змагань перше міце і золоту медаль у бігу на 1000 м. впевнено здобув Олександр Осійський, бронза − у Марини Гринюк (вона також друга уОтправить настільному тенісі). Також з настільного тенісу та шашок золоті медалі завоювали Василь Чепа та неодноразовий учасник обласних змагань Михайло Ластівка. Друге місце з шахів посів кандидат у майстри спорту Василь Бойко. Третє місце з гирьового спорту дісталось ветерану спорту, майстру спорту СРСР з важкої атлетики Івану ОтправитьВолошиновському. Шосте місце зайняли команди з міні-футболу та перетягування канату.

За підсумками проведення змагань збірна команда Ільниці та Ільницька сільська рада зайняла третє місце. Нагороджена кубком та грамотою, поступившись одним очком срібному призеру та п’ятьма очками команді-переможцю змагань. Судячи з результатів проведення змагань та різниці в очках призерів, конкуренція за звання “Краще спортивне село області 2013 року” була великою.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Іршавській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.