Юні ужгородські баскетболісти грали у місті Лева

25-27 жовтня в м. Львів відбувся перший тур Всеукраїнської юнацькоі баскетбольноі ліги серед юнаків 2000 р.н. В турі приняли участь команди ОДЮСШ м.Львів, ДЮСШ м.Хмельницький, БК Шахтар м. Червоноград та ЗОДЮСШ -2000 м. Ужгород . Ще перед початком змагань наша команда вважалася фаворитом цього туру, що і підтвердили самі ігри.

В перший ігровий день ОДЮСШ м.Львова обіграли команду з Хмельницького з рахунком 65-34. Ужгородці грали свою груз БК Шахтар з м. Червонограда. Перші п'ять хвилин пройшли досить нервово , рахунок був лише 3:1 на нашу користь, але після заміни всієї п'ятірки ( юнаки 2000 року народження грають за правилами коли одна п'ятірка грає перші п'ять хвилин друга п'ятірка грає другі п'ять хвилин) зусиллями Норберта Горького та Мартина Довганича хлопці зробили ривок і перша чверть закінчилась з рахунком 18:1 . Всю гру наші хлопчики провели досить рівно і впідсумку рахунок був 68-17.

В другий ігровий день БК Шахтар обіграв Хмельницький з рахунком 27-24, а наші юнаки переконливо обіграли львів'ян з рахунком 69-28.

В останній ігровий день була дуже цікава гра між Львовом та Червоноградом, яка закінчилась на користь господарів 40-33. ЗОДЮСШ 2000 м. Ужгорода грали з Хмельницьким і з перших хвилин наші юнаки застосували пресинг, дуже вдало переходили з захисту в напад і в результаті чого пішли на велику перерву з рахунком 55-4. Після великої перерви тренери Ужгородців Олександр Зубковський та Василь Товтин дали відпочити своїм лідерам та відпрацьовували нові схеми в нападі та захисті і в підсумку рахунок був 87-14.

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.