U-21: «Говерла» прийматиме «Севастополь»

В п’ятницю, 1 листопада молодіжний склад «Говерли» проведе матч 15-го туру, який завершить перше коло сезону 2013/2014 між молодіжними командами U-21. На мукачівському стадіоні «Авангард» наша «Говерла» зіграє проти «Севастополя». Початок матчу о 14:00.

 

Після чотирнадцяти турів «Севастополь» займає 9-ту сходинку чемпіонату. Підопічні Олексія Грачова набрали 20 очок (6 перемог, 2 нічиї та 6 поразок). В минулому турі «Севастополь» вдома переміг луцьку «Волинь» з рахунком 5:1. Двічі в цьому матчі відзначився кращий бомбардир чемпіонату Володимир Коваль. На рахунку якого 11-ть м’ячів у 11-ти матчах.

 

Ужгородці 14 тур проводили в гостях у одеського «Чорноморця». Матч закінчився перемогою одеситів з рахунком 4:2. У складі «Говерли» голами відзначились Курта та Хоменко. Після 14 проведених матчів наша молодіжна команда з 13 заліковими пунктами посідає 13 сходинку чемпіонату.

 

Не зможе допомогти «Говерлі» в цьому матчі Роберт Смокоровський, який відбуватиме дискваліфікацію.

 

Це буде перший поєдинок між молодіжними складами команд. До цього часу жодного разу команди між собою в чемпіонаті U-21 не зустрічались.

 

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.